Bedaux de Brouwer Architects Bring Brutalism to This Netherlands Home

The latest home to catch our eye is this Bedaux de Brouwer-designed space called Zeist House. Named after its location in the Netherlands, the home contrasts perfectly with its nature-filled environment. The Brutalist-inspired home is located at the end of a village and uses a raised patio to separate itself from its tree-laden surroundings.

The living room space uses floor-to-wall windows throughout, making the inside harmonious with the outside. It leads onto the dining area, which is more enclosed than the living area. The home itself uses a structure of inner and outer concrete shells and the aluminium panorama facade blend in with the walls and floors in order to provide privacy. Take a look at the gallery to see the home for yourself.

Posted in Design and tagged , , , , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *